optiekhuis vleeracker kessel-lo
OPTIEKHUIS VLEERACKER
Koning Albertlaan 75
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Tel. 016.89.02.19
Fax 016.89.02.17
info@optiekhuisvleeracker.be
    
OPENINGSUREN
Dinsdag: 10u -13u / 14u -19u
Woensdag: 10u -13u / 14u -19u
Donderdag: 10u -13u / 14u -19u
Vrijdag: 10u -13u / 14u -19u
Zaterdag: 10u -13u / 14u -17u
 

Hier geldt doorzichtigheid!

Over de kwaliteit en de prijs van brillenglazen bestaat niet altijd duidelijkheid. Zo is het voor u vooraf lastig te bepalen wat u krijgt voor uw geld. De kwaliteit van de glazen bepaalt niet alleen de prijs, maar ook het draag- en kijkcomfort.

 

Wij houden van duidelijkheid en geven u vooraf alle informatie, en we laten u in onze winkel de verschillen tussen de brillenglazen zien. Wij nemen daarvoor alle tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

 

Varilux Center: accent op de vakkundigheid van de opticien

Als één van de 85 erkende Varilux Centers in België dragen we het label van "Expertisecentrum voor analyse, aanbeveling en montage van de progressieve glazen Varilux".

 

DE NEGENPROEF


1/ Advies

Uw opticien volgt op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux®. Hij is de aangewezen persoon om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe

Varilux®-bril.

 

2/ Echtheidsgarantie

U ontvangt uw Varilux® Echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve  Varilux® brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

 

3/ Tevredenheidsgarantie

Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux® brillenglazen, dan zullen wij, in samenspraak met uw opticien, deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

 

4/ Breukgarantie

Uw Varilux® brillenglazen zijn gedekt door een Breukgarantie, die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en

66% het derde jaar. De garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. De garantie is echter niet van

toepassing op eventuele krasjes of splinters op de omtrek en /of het oppervlak van de glazen en zal enkel worden toegekend tegen teruggave van de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen

genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis  onderhoudsbeurten worden door uw Varilux® Center ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

 

5/ Diefstalgarantie

Uw Varilux®-glazen zijn gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de  aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

 

6/ Varilux® Travel Assistance

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbindt uw Varilux® Center zich ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met

één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt de kit, buiten het weekend, gegarandeerd binnen de 48 uur. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux® Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

 

7/ Gratis onderhoud

Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij uw Varilux® Center (bijstellen, aanschroeven, reiniging door ionisatie en vervanging van de neuspads). 

8/ Controle-onderzoek

Tijdens het laatste garantieonderhoud zal de opticien van uw Varilux® Center een gratis  controleonderzoek verrichten waaruit zal blijken of het nuttig is uw oogarts te raadplegen voor een grondiger oogonderzoek en een nieuw voorschrift.

 

9/ Onmiddellijke herstelling

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zal het netwerk van Varilux® Centers alles in het werk stellen om u te helpen.


  • Hier geldt doorzichtigheid!