Goed zien en er goed uitzien
Een bril is bij uitstek, jouw visitekaartje op jouw neus! Met een bril kan je perfect je persoonlijkheid onderstrepen. We wisselen zo vaak van kledij, schoenen, handtassen, accessoires... waarom zou je ook eens niet af en toe van bril wisselen? 
Hoe ons bereiken
Glazen maken de bril
Een juiste glaskeuze “kijkt” comfortabeler én maakt uw bril veel mooier. Goed glasadvies samen met een deskundige oogmeting en een correcte montage liggen aan de basis voor een scherp zicht. Als opticien-optometrist zijn we hierin gespecialiseerd en krijgt u bij ons alle aandacht. 
Contacteer ons

RUIME KEUZE

Monturen van klassiek tot trendy, van sober tot eigenzinning, van betaalbaar tot exclusief, voor jong en oud: je vindt het bij ons. Van één eigenschap wijken we nooit af: de kwaliteit.

Lees meer »

ADVIES OP JOUW MAAT

Een bril is een belangrijke aankoop. Bij een drankje en in onze comfortabele zetels helpen we je graag verder: van montuur tot brillenglas. Tot het plaatje helemaal klopt!

Lees meer »

ONZE EXPERTISE

De technologie in de optiekwereld evolueert razendsnel. Als gediplomeerd opticien-optometrist en erkend Varilux expert houden wij de vinger aan de pols zodat jij steeds de klaarste kijk hebt.

Lees meer »

Recent nieuws

Varilux actie: 2e paar aan 50%

Comfortabel zien begint bij een aangepaste briluitrusting. Gelukkig bestaat er steeds een aangepaste Varilux bril voor elke situatie. Een extra bril

Een leesbril bij vermoeide ogen

Eens de 40 gepasseerd, kan het nabijzicht achteruit beginnen gaan. Vermoeide ogen en hoofdpijn kunnen hiervan het gevolg zijn. Een leesbril kan

Een zonnebril voor kinderen?

Kinderen zie je niet zo vaak met een zonnebril. Die hebben daar kennelijk geen behoefte aan, behalve als ze hun coole papa of knappe mama nadoen.

Bij Optiekhuis Vleeracker zal iedereen DE gepaste bril vinden

Bij de aankoop van onze collecties zijn wij zeer kritisch. Design, kwaliteit, modetrends, pasvorm en materialen zijn daarbij erg belangrijk.