Lenzen webshop »
Wij werken graag op afspraak, boek deze hier → Maak een afspraak »

Glazen voor beeldschermgebruik

Glazen voor beeldschermgebruik

TV’s, laptops, tablets en telefoons zijn een onmisbaar deel van ons leven geworden. Uw ogen moeten daardoor nog vaker scherpstellen, op de verschillende afstanden van uw digitale apparaten. De tekens die worden weergegeven op de beeldschermen zijn moeilijker te lezen door de grootte en de korrelige weergave. Daarnaast kunnen beeldschermen schadelijk blauwviolet licht uitstralen, waardoor het verstandig is uw ogen en netvlies preventief te beschermen.  


Varilux Digitime: het multifocale glasdesign waarmee u ontspannen geniet van al uw digitale activiteiten

Varilux Digitime brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor een actieve digitale levensstijl. Het innovatieve ontwerp van de brillenglazen beantwoordt aan de nieuwe kijkbehoeftes. Zo geniet u als brildrager onbezorgd van ontspannen zicht tijdens uw digitale activiteiten. Varilux Digitime is een innovatief brillenglas waarin gebruik wordt gemaakt van twee technologieën:

1. Eyezen Focus-technologie: zorgt voor extra ondersteuning van uw ogen bij gebruik van een smartphone. Zo heeft u minder last van vermoeide ogen bij het gebruik van uw smartphone. Kleine tekens zijn beter leesbaar. Daarnaast ervaart u een natuurlijke houding tijdens het kijken naar uw beeldscherm, wat de kans op nek- en schouderklachten verkleint.
2. Light Scan-technologie: beschermt selectief tegen schadelijk blauw licht en reguleert uw biologische klok. Deze technologie zorgt ervoor dat u minder snel last heeft van verblinding door uw beeldscherm, het verbetert contrasten en voorkomt vroegtijdige veroudering van uw ogen. Uniek aan de Light Scan-technologie is dat niet schadelijk blauw licht niet wordt geblokkeerd, zodat u wel de voordelen hiervan ervaart.  


Crizal Prevencia: beschermt uw ogen tegen schadelijk blauw violet licht als u achter de computer zit

Zonlicht en licht van andere bronnen bestaat uit verschillende stralen. Deze hebben positieve en negatieve invloeden op uw welzijn. Het 'goede' licht reguleert uw biologische klok en humeur en geeft uw hersenactiviteiten een boost. 'Schadelijk' licht, zoals blauwviolet of UV-licht kan staar of leeftijdsgebonden maculadegeneratie veroorzaken. Crizal Prevencia filter selectief het schadelijke licht, maar laat het noodzakelijke 'goede' licht wel door het glas vallen. 

De geavanceerde "Light Scan'-technologie zorgt voor de meest effectieve UV-bescherming en filtert selectief schadelijk blauwviolet licht. Met een transparante Crizal Prevencia coating geniet u van een E-SPF van 25. Dat betekent dat uw ogen met Crizal Prevencia glazen 25 keer beter beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen dan zonder uw bril. Dit ontspiegelde glas zorgt voor het beste zicht in ieder licht en is, net als ieder ander Crizal brillenglas, bestand tegen vlekken, krassen, stof en water.Prijssetting computerglazen:

Naargelang de kwaliteit van de ontspiegeling, de verdunning van het glas en het type glas kunnen de prijzen variëren.  

Vanaf €187/glas tot €330/glas