Lenzen webshop »
Wij werken graag op afspraak, boek deze hier → Maak een afspraak »

Varilux series

Varilux series

Varilux voordelen

Varilux multifocale brillenglazen bieden u een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet u van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie. Dankzij het multifocale ontwerp van Varilux kunt u met een bril zowel dichtbij als veraf scherp zien en gaan deze kijkgebieden vloeiend in elkaar over. Zo hoeft u niet meer te wisselen tussen uw leesbril en uw bril voor veraf. Essilor investeert veel in onderzoek en is continu bezig met het verbeteren van haar producten, waaronder Varilux. Hierdoor kunt u als brildrager kiezen uit verschillende kwalitatieve Varilux designs, welke mogelijk zijn gemaakt door 55 jaar innovaties.

 

Varilux X-series: multifocale brillenglazen voor een moderne levensstijl

Onze levensstijl ziet er vandaag de dag anders uit dan die van enkele jaren geleden. We leven in een wereld die 24/7 verbonden is, elk uur en ieder gewenst moment hebben we toegang tot nieuws uit de hele wereld, we sturen regelmatig foto’s en video’s naar familie en vrienden, ongeacht de locatie waar zij zich bevinden. De samenleving is veranderd. Dat geldt ook voor onze visuele gewoontes. Uw houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. U swypet op uw smartphone, kijkt naar uw tablet of pakt uw koffiemok terwijl u naar uw kinderen aan het appen bent. Kortom, … alles wat ertoe doet gebeurt binnen handbereik. Het beste multifocale brillenglas is Varilux X-series, waarmee u elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waarneemt. Geniet van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.   

 

 

Varilux X-series maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie: Xtend™. De Xtend-technologie zorgt voor een uitgebreid kijkvolume binnen handbereik. Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen te maken.  

 

VISIOFFICE 2

De Visioffice 2 is in de eerste plaats een geavanceerd meetsysteem dat door Essilor, de fabrikant van Varilux, ontwikkeld is voor het opmeten van de allernieuwste brillenglazen. De nieuwste trend in de optiekwereld is een volledig gepersonaliseerde brillenglas. Hiervoor wordt een persoonlijke eyecode vastgesteld met behulp van de Visioffice 2, dat door middel van een speciale 3D-meting in enkele seconden meer dan 20 gegevens vaststelt. Onder andere de natuurlijke kijkrichting, de houding/stand van het hoofd en de draaipunten van de ogen worden in kaart gebracht. Deze gegevens zijn net zo uniek als een vingerafdruk en hebben een belangrijke invloed op de zichtkwaliteit. Met de meetgegevens uit de zuil, de klantgegevens en het gekozen montuur, worden de brillenglazen uiteindelijk besteld. Wanneer deze metingen worden meegenomen in het ontwerp van de Varilux S-series & Varilux X-series brillenglazen dan is het resultaat een op maat gemaakt glas, met vijf keer meer scherpte, ongeacht de richting waarin de brildrager kijkt. Varilux S-series & Varilux X-series brillenglazen met persoonlijke ‘eyecode’ bieden het beste kijkcomfort en een ongekende bewegingsvrijheid in vergelijking met een standaard brillenglas.  

   

 
 
    

Prijssetting multifocale glazen:

Naargelang de kwaliteit van de ontspiegeling, de verdunning van het glas en het type glas kunnen de prijzen variëren.  

Vanaf €81/glas tot €792/glas