Lenzen webshop »
Wij werken graag op afspraak, boek deze hier → Maak een afspraak »

Ontdek met AVA™ het potentieel van je ogen

Of je nu een nieuwe brildrager bent of al jaren een bril draagt, je hebt ongetwijfeld al horen spreken over een brilvoorschrift.  Je brilvoorschrift is het resultaat van een oogmeting en laat je opticien toe jouw de gepaste glazen te bieden om je zicht te corrigeren.

Gezichtsvermogen en corrigerende glazen worden gemeten in een meeteenheid dat "dioptrieën" (D) worden genoemd. Decennia lang worden de ogen opgemeten op een kwart van een dioptrie (D). Het is je misschien opgevallen dat je glas voorschrift steeds eindigt op .25D, .50D, .75D of gewoon .00D.

Deze stappen van 0.25D voldoen aan de huidige correctienormen, maar beperken de nauwkeurigheid die corrigerende glazen kunnen bieden en beperken daarom jouw kijkervaring. Zozeer zelfs dat uit recente studies blijkt dat 95% van de bevolking gevoeliger is dan de standaard correctiestap van 0,25 dioptrie.


Een ervaring in 2 stappen:

1. Een revolutionnaire oogmeting

die jouw visuele correctie opmeet met een precisie van 0.01 dioptrie (de huidige norm is 0.25 dioptrie) en dat je toelaat om deze nieuwe correctie te ervaren dankzij een realistische en immersieve simulatie.

2. Hoognauwkeurige glazen

van Eyezen®- of Varilux® die jouw nieuwe correctie, precies tot op een honderdste, integreren, je een scherp zicht bieden, en je toelaten om van elk moment in je leven intens te genieten.

 


Terug naar overzicht »

Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties, aanbiedingen,...
  Schrijf in »