COVID-19 Update: plan je bezoek vanaf 11 mei  Maak een afspraak »

Sportbril voor golf

Concentratie, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid, daar draait het om in golf. Uren op de golfbaan, van fairway tot green, in steeds wisselende weers- en lichtomstandigheden.  Voor een optimale golfprestatie ontwikkelde Rudy Project de ideale golf sportbril:

  • een optimale pasvorm dankzij het Total Comfort Systeem: een ergonomisch ontwerp met aanpasbare brilarmen en neuspad.
  • de brillenglazen dampen niet aan dankzij de speciale ventilatiesystemen Air System, Air Channel en Vent Controller.
  • lichtgewicht innovatieve materialen zoals Kynetium™, Grilamid®, koolstof en titanium zorgen voor een optimaal draagcomfort.
  • de ImpactX™ brillenglazen beschermen je tegen wind, stof en schokken. Ze zijn niet voor niets “guaranteed unbreakable for life”.
  • optimale zichtbaarheid op de green dankzij de revolutionaire fotochromatische ImpactX brillenglazen. Ze werden specifiek voor golfers ontwikkeld voor een optimale controle van de lichtintensiteit en een perfect evenwicht van helderheid tussen doel en omgeving.
  • deze golfbril kan zonder problemen uitgerust worden met glazen op sterkte of kan gecombineerd worden met contactlenzen.

Heb je graag advies over de ideale sportbril die bij jouw activiteit past? Breng dan een bezoek aan Optiekhuis Vleeracker voor vrijblijvend advies.

Terug naar overzicht »

Blijf op de hoogte

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe collecties, aanbiedingen,...
  Schrijf in »