Lenzen webshop »
Wij werken graag op afspraak, boek deze hier → Maak een afspraak »

Onze filosofie

Onze filosofie

 

Vol passie afgestudeerd als opticien-optometrist heeft Herbert een aantal jaren gewerkt bij Vandenbalck Optics op de Bondgenotenlaan in Leuven. Na deze leerrijke ervaring is hij zijn kennis gaan verrijken bij Essilor, de nummer 1 glasfabrikant. Als optiek-adviseur heeft hij zich vooral gespecialiseerd in de wereld van de multifocale glazen en is hij een echte Varilux-Expert geworden. Maar de kriebels om een eigen zaak te beginnen, bleven maar groeien. In 2010 kreeg hij de kans om Optiek Vets - Van Roost in Kessel-Lo over te nemen. Perfect hetgeen hij zocht, net buiten de stad, bereikbaar met de fiets, bus en te voet, met ook parkeergelegenheid voor de deur. Een zaak waar persoonlijkheid, service en kwaliteit de belangrijkste troeven zijn, en waar de klant centraal staat.

Op vijf jaar tijd evolueerde de zaak zodanig dat het alleen niet meer haalbaar was. Sofie was de reddende engel. Zij had haar hart al een tijdje verloren aan Herbert en begon ook haar hart te verliezen aan Optiekhuis Vleeracker! Na de geboorte van hun 3e kindje is zij mee gestapt in het verhaal van Optiekhuis Vleeracker. Het persoonlijke, huiselijke aspect werd hierdoor nog versterkt. Als bio-ingenieur was het in het begin even zoeken, maar nu is ze niet meer weg te denken uit de winkel.

Samen nemen zij uitgebreid de tijd om je te helpen bij het vinden van je nieuwe montuur, welke perfect bij je past en je doet stralen. Geen moeite wordt gespaard om je gelukkig te maken met je nieuwe bril!