Lenzen webshop »
Wij werken graag op afspraak, boek deze hier → Maak een afspraak »

Eyezen glazen

Eyezen glazen

Een nieuw revolutionair brillenglas!

Smartphones, tablets, computers en tv’s, we gebruiken ze allemaal en het liefst tegelijkertijd. Om te socializen, studeren, werken, gamen en te ontspannen. Kortom, om te leven. Dit intensieve gebruik van digitale schermen in allerlei formaten en op korte afstanden vraagt de nodige inspanning van je ogen. Langdurig schermgebruik kan verschillende klachten veroorzaken, zoals droge- of vermoeide ogen, hoofdpijn en/of nek- en schouderpijn. Wij begrijpen dat jij lekker wilt blijven genieten van je online passies. En daarvoor kies je voor Eyezen brillenglazen: speciaal ontwikkeld voor iedereen met een digitale levensstijl.

Met Eyezen heb je scherp zicht, op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast. Ideaal voor dagelijks gebruik, voor mensen tussen de 20 & 45 jaar met symptomen van vermoeide ogen.

Waarom Eyezen?

Standaard enkelvoudige brillenglazen sluiten niet meer aan bij onze huidige kijkbehoeften. We gebruiken intensief kleine schermen op korte afstanden. Dit vraagt veel van onze ogen. Met Eyezen heb je de kijkoplossing die aansluit bij je digitale levensstijl. Je ogen krijgen meer rust.

Eyezen combineert de beste technologieën voor een ontspannen zicht, de hele dag.

  • De Eyezen DualOptim technologie zorgt voor een zeer scherp en moeiteloos zicht op alle afstanden.

  • De Eyezen Focus-technologie ondersteunt je ogen bij gebruik van je smartphone en tablet, zorgt voor een natuurlijke kijkhouding en voorkomt vermoeide ogen.

  • Alle heldere Eyezen brillenglazen zijn voorzien van Eye Protect System™; de eerste geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Goed voor uw ogen dus en een prachtig helder brillenglas!Prijssetting unifocale glazen:

Naargelang de kwaliteit van de ontspiegeling, de verdunning van het glas en het type glas kunnen de prijzen variëren.  

Vanaf €39/glas tot €333/glas