Bescherm uw ogen buitenshuis

Bescherm uw ogen buitenshuis
 
Wanneer u veel tijd buiten doorbrengt, is het van belang dat u uw ogen goed beschermt. Net als de huid staan de ogen bloot aan invloeden van buitenaf. UV-stralen horen daar ook bij. Blootstelling aan UV-licht kan op lange termijn bijdragen aan vroegtijdige veroudering van de ogen. Een bril met een goede UV-bescherming opzetten is dus minstens even belangrijk als het insmeren met zonnebrandcrème.
De grootste bron van UV-stralen is de zon. Dit is natuurlijk niets nieuws. Maar wist u dat ook indirect zonlicht schadelijk kan zijn? Denk aan weerkaatsingen via het wegdek of het wateroppervlak. En ook in de schaduw is indirect zonlicht aanwezig. Extra bescherming voor uw brillenglazen en uw ogen is geen overbodige luxe. Met een Crizal UV coating bent u hiervan verzekerd. Zeker in het voorjaar en de zomer is een goede UV-bescherming van belang. 

Kies voor brillenglazen met Eye-Sun Protection Factor!
De E-SPF, ofwel Eye-Sun Protection Factor, geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het onafhankelijke E-SPF beoordelingssysteem is eenvoudig: hoe hoger de waarde, hoe beter u beschermd bent tegen schadelijk UV-licht. Dankzij deze index is het eenvoudig om de beste UV-bescherming te kiezen. Essilor zonneglazen met de Crizal Sun UV coating hebben een E-SPF van 50+. Dit is de hoogst mogelijk beschermingsfactor op brillenglazen. UV-stralen worden dankzij de Crizal Sun UV-coating zowel via de voor- als achterkant van uw brillenglazen tegengehouden. 
 

Xperio

Xperio gepolariseerde brillenglazen gaan hinderlijke schitteringen tegen, verbeteren de kleurwaarneming, verhogen het contrast en beschermen uw ogen tegen schadelijke UV-stralen. Ze zijn ideaal voor tijdens het autorijden, sporten en andere buitenactiviteiten en voor mensen die last hebben van lichtgevoeligheid. Voor fanatieke water- en wintersporters is dit een uitstekend glas om de hinderlijke weerkaatsingen van water en sneeuw te neutraliseren. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder bruin, grijs en grijsgroen. Ook is Xperio beschikbaar is een aantal stijlvolle dégradé tinten. Ze zijn beschikbaar als voorgeschreven brillenglazen en in veel verschillende materialen en designs.

Essilor Physio kleuren voordelen

Standaard zonneglazen kunnen uw ogen beschermen tegen schadelijke stralen, maar verstoren ook vaak de kleurwaarneming. De Essilor Physio kleuren-range is ideaal voor mensen met lichtgevoeligheid of tijdens het rijden in de felle zon. Uw waarneming van de kleuren van verkeersborden en verkeerslichten wordt namelijk niet beïnvloed.
  Product_Slideshow_713x616_lens3.jpg
Prijssetting zonneglazen:
Naargelang de kwaliteit van de ontspiegeling, de verdunning van het glas en het type glas kunnen de prijzen variëren.
Vanaf €39/glas tot €367/glas